Νέο Super Market Παπασπύρου

Οκτώβριος 5, 2011
Super Market Παπασπύρου

Μετά τα δύο πολύ πετυχημένα καταστήματα Super Market της οικογένειας Παπασπύρου στον Πειραιά στο Μαρούσι και από ΣΗΜΕΡΑ 12 Οκτωβρίου 2011 στου Γκύζη.

Καλές δουλειές παιδιά!!!

Το Νέο κατάστημα της οικογένειας θα λειτουργήσει σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο με ολοκαίνουργια εξοπλισμό με σύστημα στα ταμεία Barcode.

Ο Κος Βασίλης είναι από του πολύ εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς και ειδικεύεται στις αγορές.Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει προσφορά που να μην την έχει εντοπίσει.

Το κυριότερο βέβαια είναι ότι όλες οι προσφορές «πηγαίνουν» απ ευθείας στον τελικό καταναλωτή και για τον λόγο αυτόν οι τιμές του είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Το καινούργιο κατάστημα θα το λειτουργήσει σαν υπεύθυνος ο γιός του Κου Βασίλη ο Γιώργος οποίος είναι απόφοιτος Οικονομικών επιστημών και με πολύ μεγάλη αγάπη για τον χώρο των τροφίμων,εξ άλλου μέσα στον χώρο αυτόν μεγάλωσε και σπούδασε.

Και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι στην επιχείρηση έχοντας ο κάθε ένας τους κάποιον σημαντικό ρόλο.

Σημαντική Διαφοροποίηση!

Και εννοούμαι από τα υπόλοιπα Μικρά σημεία της περιοχής είναι η πλήρης Μαναβική και τα «ξεχωριστά» τυροκομικά που θα υπάρχουν στο κατάστημα σε πολύ μελετημένους χώρους .

Τι μας άρεσε!

Σε όλους τους διαδρόμους και τα ράφια του Νέου καταστήματος επικρατεί η τάξη και η συνοχή των προϊοντικών κατηγοριών.Οι προσφορές βρίσκονται παντού και οι τιμές είναι πάρα πολύ σωστές. Το κατάστημα είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ξεκούραστο καθώς επίσης η προσγειωμένη ήρεμη προσωπικότητα του Γιώργου θα είναι τα πολύ δυνατά ατού για το νέο κατάστημα της οικογένειας Παπασπύρου.

Από εμάς συγχαρητήρια και καλές δουλειές!

Δείτε τον χάρτη

Δείτε περισσότερα
Το δικό σας κατάστημα