Θεσσαλονίκη Delicatessen Γιάννης Τέλογλου

Νοέμβριος 11, 2011
Θεσσαλονίκη Κος Γιάννης

Στην Ηλιούπολη της Θεσσαλονίκης μας υπάρχει ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό παντοπωλείο.

Το παντοπωλείο ανήκει στην Οικογένεια του Κου Τέλλογλου και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας έκανε φοβερή εντύπωση για το έξυπνο στήσιμο και την προσήλωση του Κου Γιάννη στην τεράστια διαφοροποίηση που έχει καταφέρει να δημιουργήσει με πολύ απλές κινήσεις .

Διαφοροποίηση Νο 1

Οι βιτρίνες με τα ειδικά τυριά όπως καπνιστό μπαστούνι με ρίγανη και τα εξαιρετικά αλλαντικά όπως Παστουρμά ,Λουκάνικα Καραμανλίδικα ,σουτζούκι από την Κύπρο και άλλα πολλά. Στην λίγη ώρα που μείναμε στο κατάστημα του Κου Γιάννη εντυπωσιαστήκαμε με τους πελάτες που «παρήλαυναν» μπροστά από τις πανέμορφες βιτρίνες του και ήταν μια απλή καθημερινή στο αποκορύφωμα της πολιτικής κρίσης και εν αναμονή του Νέου πρωθυπουργού της χώρας. Το κατάστημα ήταν παντού γεμάτο με πολύ σωστή ποικιλία για το προφίλ του κατστήματος του κου Γιάννη.

Διαφοροποίηση Νο 2

Ο Κος Γιάννης όποτε βρίσκει ευκαιρία και συνήθως το κάνει κάθε εβδομάδα (Παρασκευές & Σάββατα ) ψήνει στην είσοδο του καταστήματος του είτε κάποια ρέγγα είτε κάποιο αρωματικό αλλαντικό, με την κίνηση αυτή δίνει το σύνθημα στην γειτονία η οποία τον τιμάει με την παρέα και ταυτόχρονα γευματίζει τις λιχουδιές του Κου Γιάννη. Ο Κος Γιάννης τους κερνάει τσιπουράκι και ταυτόχρονα διαφημίζει όλα τα υπέροχα προϊόντα του. Τα σχόλια περιττό να σας πω ότι είναι εξαιρετικά για το αγαπημένο σημείο της γειτονιάς .

Διαφοροποίηση Νο 3

Είναι ίσως από τα πολύ λίγα καταστήματα της Θεσσαλονίκης που ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει καμία έμφαση στα ταχυκίνητα απορρυπαντικά η καλλυντικά η οτιδήποτε άλλο προϊόν δεν του δίνει αξία διαφοροποίησης και μπορεί να είναι εύκολα συκρίσιμο με οποιοδήποτε ανταγωνιστή του.

Διαφοροποίηση Νο 4

Ο ίδιος σαν ιδιοκτήτης έχει πολύ κοντά του δύο από τις μεγαλύτερες τοπικές αλυσίδες της Βορείου Ελλάδος και μας εκμυστηρεύτηκε ότι μακάρι να ερχόταν και άλλος στην περιοχή για να ανεβάσει την πελατεία του και φυσικά εμείς τον πιστεύουμε Απόλυτα.

Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από την ομάδα μας!

Δείτε το κατάστημα εδώ
Το δικό σας κατάστημα