Οινομαγειρίον στην Καλαμάτα ο Σάκης

Νοέμβριος 24, 2011
Οινομεγειρίο Καλαμάτα

Ο κος Μπακάλης Σάκης σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Καλαμάτας στην Μαρίνα της λειτουργεί στο κατάστημα του έχοντας κάνει κάποιες βασικές αλλαγές στο μενού του.

Έτσι από μία καθαρή Ψαροταβέρνα με φρέσκα ψάρια μπήκε στην διαδικασία της αλλαγής του μενού του και από το ακριβό ψάρι έγινε ένα καταπληκτικό στην ουσία ψητοπωλείο με πολύ καλό προϊόν σε ποιότητα αλλά και ψήσιμο & ουζομεζεδοπωλείο έχοντας κρατήσει από τα Ψαρικά του μόνον τα μαλάκια και το ψιλό ψάρι.

Η διαφορά που έκανε ο Κος Σάκης ήταν ότι όλα τα ψητά στην σούβλα τα έβαλε στην πραγματικά πολύ καλή τιμή των 5 € την μερίδα.

Με αυτήν την κίνηση που έγινε πριν μπει το καλοκαίρι έδωσε μια πολύ καλή λύση στον επισκέπτη Τουρίστα η και το Καλαματιανό να πηγαίνει άφοβα ακόμη και κάθε ημέρα και να απολαμβάνει την πολύ ωραία θέα του καταστήματος.

Ακόμη και τώρα που είναι προχωρημένος ο Νοέμβριος το κατάστημα μαζεύει αρκετούς πελάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς επωφελούμενοι της επίσκεψης και της συνάντησης «τσιμπήσαμε» στο κατάστημα το οποίο είχε άλλες 5 παρέες ενώ όλα τα διπλανά καταστήματα δεν είχαν ούτε έναν πελάτη.

Ο δε λογαριασμός που πληρώσαμε δεν πέρασε τα 28 € για δύο άτομα έχοντας καταναλώσει 10 πιάτα με μενού το κρέας.

Στην συζήτηση με τον Κο Σάκη εντυπωσιαστήκαμε με την επιμονή του να απορροφήσει ακόμη και σήμερα που μιλάμε την αλλαγή του ΦΠΑ από το 13% στο 23% που έγινε μέσα στο καλοκαίρι.

Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι ο Κος Σάκης είναι πολύ τυπικός στις αποδείξεις που κόβει θεωρούμε ότι έκανε μια πολύ σωστή κίνηση ,αποδεικνύοντας στους πελάτες του τον επαγγελματισμό του.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς τον παροτρύναμε να ανεβάσει την τιμή των 5 € σε 5,5 € στο σταθερό μενού των προϊόντων Σούβλας διότι ακόμη και αυτή η τιμή είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με όλη τη υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο με την Καλαμάτα.

Ο Κος Σάκης μας είπε θα το κρατήσει όσο αντέχει!

Από εμάς τι άλλο ένα μεγάλο Μπράβο στον Επαγγελματία Κο Σάκη.

Δείτε το κατάστημα εδώ
Το είδαμε και μας άρεσε