Μήπως κάποιος γίγαντας κοιμάται?

Ιούλιος 19, 2011
Ο Γίγαντας

Ελλάδα Τουρισμός 2011

Και να πως εξελίσσεται η φετινή χρονιά…

Πρωταγωνιστές στην αύξηση των ποσοστών προσέλκυσης τουριστών στο εξάμηνο του 2011 είναι η Ρόδος και η Κως με άνοδο στις αφίξεις 33,25% και 31,07% αντίστοιχα, με τη μεν Ρόδο να προσελκύει στο εξάμηνο 590.927 τουρίστες και την Κω 268.393.

Τι έκαναν σωστά ?

Σταμάτησαν να βλέπουν τους Τουρίστες από το εξωτερικό με άλλα μάτια από τους ¨Έλληνες έως και το 2006 πολύ καλούς πελάτες και φυσικά έδειξαν τις τεράστιες δυνατότητες που αποκτάς όταν ο επισκέπτης σου σε εμπιστεύεται και εσύ με την σειρά σου του παρέχεις τα βέλτιστα .

Παρακολούθησαν τις τάσεις των αφίξεων και βλέποντας την Ρωσία να έχει προτίμηση στο νησί μπήκαν στην διαδικασία της εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας .

Τέλος κάθε χρόνο πλέον οι κριτικές για το υπέροχο νησί μας είναι καταπληκτικές από τους επισκέπτες . Ευτυχώς στο κλαμπ της βελτίωσης και της αυτογνωσίας μπαίνει δυναμικά και ο κοιμώμενος γίγαντας των ελληνικών νησιών και φυσικά αναφέρομαι στην μεγαλόνησο μας την Κρήτη και δείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Το Ηράκλειο είναι στο Α εξάμηνο του 2011 στο 15,06% με τα Χανιά να είναι στο 7,82%. Ας ελπίσουμε ότι το παράδειγμα των καλών μας εκπροσώπων στον Τουρισμό θα τον μιμηθούν όλα τα Νησιά μας και γενικά όλοι οι Ελληνικοί προορισμοί μιας και ο Τεράστιος γίγαντας που δεν είναι άλλος από την συνολική Ελλάδα μας ακόμη κοιμάται,αλλά που θα πάει θα ξυπνήσει και τότε όλα θα αλλάξουν και εμείς οι Έλληνες θα είμαστε και δικαίως περήφανοι.

Mpakalogatos -Μπακαλόγατος -Γενικά Θέματα