Παραδοσιακό Παντοπωλείο της Ελεονόρας

Δεκέμβριος 1, 2012
Παραδοσιακό Παντοωλείο της Ελεονόρας

Το κατάστημα ανήκει στην Κα Ελεονόρα και λειτουργεί με τον τίτλο «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» τίτλος ο οποίος τον δικαιούται όπως και να έχει.

Ας τα πάρουμε από την αρχή η Κα Ελεονόρα αποφάσισε να ανοίξει το συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας σίγουρα έμπνευση και μάλιστα σε ένα ιδιόκτητο «μικρό στο ελάχιστο» χώρο που του έδωσε μια προσωπικότητα ανεπανάληπτη ( Σχέδιο που θα το βρείτε κάνοντας διπλό κλικ στο τέλος της παρουσίασης) Θαυμάσαμε το σκεπτικό της ιδιοκτήτριας η οποία μέσα σε πολύ λίγα λεπτά μας κέρδισε με αυτά που ακούσαμε να λέει και που και εμείς στον www.mpakalogatos.net προσπαθούμε να περνάμε σαν σκεπτικό στην εποχή της κρίσης και των συγκρίσεων.

Απλά θεωρεί σημαντικούς πελάτες της όλους όσους την τιμούν με την επίσκεψη τους έστω και εάν αγοράζουν μόνον ένα γάλα η προϊόντα αξίας 2€ διότι έχοντας τον κάθε ημέρα «απλά» είναι ένας πολύ καλός πελάτης των 50€.

Η Νέα τάση πλέον και κατά την δήλωση της Κυρίας Ελεονόρας διαμορφώνετε υπέρ των μικρών σημείων Λιανικής πώλησης κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και μάλιστα για τους ίδιους λόγους ,δηλαδή κανένας «πελάτης» σήμερα δεν θα ξεκινήσει να πάει στο μεγάλο Σουπερ Μάρκετ της περιοχής του η της ευρύτερης περιοχής που μένει διότι δεν θέλει να μπει σε ένα σημείο στο οποίο είτε θα κάνει λάθος αγορές είτε θα έχει στην διάθεση του λιγοστά χρήματα και φυσικά αυτόματα κακή διάθεση γιατί δεν θέλει να τον/την βλέπουν να κάνει μικρές αγορές .

Ο μεγαλύτερος από τους σημαντικότατους λόγους που επιλέγεται πλέον το μικρό σημείο της γειτονιάς , είναι η στοχευόμενη αγορά που θα κάνει ο πελάτης σε πολύ καλής ποιότητας και Κυρίως τοπικά η Ελληνικά (στην χειρότερη περίπτωση) προϊόντα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι προϊόντα ψυγείου και μάλιστα κοπής ( που σημαίνει την ύπαρξη ψυγείου κοπών).

Το κατάστημα μας λοιπόν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην δημιουργία ενός πολύ ελκυστικού «μικρού» χώρου με φανταστική επιλογή και ποικιλίας .

A και να μην ξεχάσω να σας αναφέρω ότι το εν λόγο κατάστημα είναι αρκετά πάνω απο το 2011 στις πωλήσεις του.

Δεν χρειάζονται πιστεύουμε πολλά λόγια αλλά εικόνες από το μικρό σημείο της γωνίας της γειτονιάς της Νεάπολης Θεσσαλονίκης .

Ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στην Κα Ελεονόρα για την εξαιρετική δουλεία που έχει κάνει αλλά και για τον τρόπο που σκέπτεται!!!

Με διπλό κλικ θα δείτε το εξαιρετικό κατάστημα.
Το δικό σας κατάστημα