Τουρισμός Α τρίμηνο 2012

Απρίλιος 17, 2012
Τουρισμός 2012

Η απάντηση είναι δύσκολο να είναι προβλέψιμη για το υπόλοιπο του έτους έχοντας διανύσει το πρώτο τρίμηνο με καταγεγραμμένες απώλειες .

Τα νούμερα είναι δυστυχώς αμείλικτα έτσι :

Διαβάστε τα στατιστικά στο τέλος της σελίδας

Θα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε την τάση ? Η απάντηση είναι πιθανά πως Ναι ,εάν όλοι οι εμπλεκόμενοι παραδειγματιστούν με το «μοντέλο» της Ρόδου της Κω που τα τελευταία χρόνια μας συνηθίζουν να σκοράρουν ψηλά και για το 2012 υπάρχει η έκπληξη της Κέρκυρας να ακολουθεί το παράδειγμα των Δωδεκανησίων και να μειώνει και αυτή τις τιμές στα προσφερόμενα πακέτα έως και 28% και να ελπίζει για αναστροφή των τάσεων.

Το προβάδισμα στην μείωση τιμών των πακέτων ανήκει στην Κρήτη και την Χαλκιδική για το 2012 με – 30% στις προσφερόμενες τιμές .

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλετε στον να πειστούν οι Γερμανοί Τουρίστες να αλλάξουν γνώμη για την «υποδοχή» των Ελλήνων και να κλείσουν την τελευταία στιγμή τις Διακοπές τους στην Ελλάδα που είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους διεθνή γραφεία όπως οι 3 τουριστικοί πράκτορες στη Γερμανία, οι TUI, Tomas Cook και Rewe Touristik ξεκίνησαν καμπάνια για να προσελκύσουν τουρίστες στην Ελλάδα.

Με ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και με φτηνά ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα, επιχειρούν να ανατρέψουν τη σημαντική μείωση των κρατήσεων για το φετινό καλοκαίρι και να καλυτερεύσουν την εικόνα της τουριστικής Ελλάδας στη γερμανική αγορά.

Θεσσαλονίκη?

Αύξηση 19%, σε σχέση με πέρυσι, στη ζήτηση για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα από τη Ρωσία!

Κάντε διπλό κλικ εδώ
Mpakalogatos -Μπακαλόγατος -Γενικά Θέματα