Α Έκθεση προϊόντων και Υπηρεσιών για Μικρά σημεία πώλησης

Μάιος 14, 2012
Α έκθεση προϊόντων

Η αγορά της μικρής λιανικής ιδιαίτερα στη χώρα μας κάθε άλλο παρά μικρή μπορεί να χαρακτηρισθεί:

√ Με το οικονομικό της μέγεθος να υπολογίζεται στα 6.5 δις Ευρώ ετησίως

√ Με την απασχόληση στον κλάδο να ξεπερνά τα 100.000 άτομα

√ Με τα περίπου 30.000 σημεία μικρής λιανικής πανελλαδικά να μαρτυρούν τη σημαντικότητα και τη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς.

Μέσα από μια σειρά στοχευμένων ενεργειών, η έκθεση Mini Market & Περίπτερο θα χτίσει δυναμικά το όνομα της στην αγορά, διαθέτοντας αναλυτικές βάσεις δεδομένων θα προσκαλέσει τα χιλιάδες σημεία μικρής λιανικής από όλη την Ελλάδα, επισημαίνοντας το reason why visit και παρέχοντας τους τα κατάλληλα logistics για την επίσκεψή τους.

Η Mini Market & Περίπτερο θα παραδώσει στην αγορά retail ένα σημαντικό εργαλείο προβολής και προώθησης, ένα σημείο συνάντησης, προσωπικής επαφής και γνωριμίας αλλά και ένα χώρο σύναψης ουσιαστικών επαγγελματικών και εμπορικών συναλλαγών δημιουργώντας win win συνεργασίες.

Θα γίνει στις 10 ώς 12 Νοεμβρίου 2012 στο:

Στο METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και συνδέεται με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η διοργανώτρια εταιρεία ROTA έχει φροντίσει για την άνετη μεταφορά σας σε αυτό, παρέχοντας υπηρεσίες shuttle bus από τους τερματικούς σταθμούς των μέσων μαζικής μεταφοράς στο Διεθνή Αερολιμένα.

Για περισότερες πληροφορίες ακολουθήστε το "link"

http://www.minimarket-periptero.gr/ekthetes/i-agora-tis-mikris-lianikis

Ο κλάδος