Νέο mini market στα Πετράλωνα

Ιούλιος 17, 2012
mini market Σκέβης Γίωργος _

Κάπου στα Πετράλωνα και σε πολύ κεντρικό δρόμο λειτουργούσε την οικογενειακή επιχείρηση του ο Κος Σκέβης Γιώργος .

Το κατάστημα του παρά το γεγονός του ότι ήταν «μαγαζί γωνία» όπως λέμε στην γλώσσα μας δεν έπαυε να ήταν μικρό και φυσικά με την πάροδο των χρόνων και αρκετά παλαιωμένο με βασικότερο μειονέκτημα του τον όροφο όπου υπήρχαν διάφορα απορρυπαντικά , χαρτικά καθαριστικά κ.α.

Ο Κος Γιώργος αντιμετώπιζε δύο πολύ σημαντικά θέματα κυρίως απο την λειτουργία του ορόφου του .

  1. Οι πελάτες του δεν ανέβαιναν επάνω και αναγκαστικά εκείνοι προσπαθούσαν να τους εξυπηρετούν ανεβοκατεβαίνοντας όποιος από την οικογένεια ήταν παρών στον χώρο για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κυρίως μεγάλων σε ηλικία πελατών

  2. Το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με τις κλοπές όσων ανέβαιναν στο όροφο Όπως και να το δεις όταν δεν μπορείς να εξυπηρετείς σε έναν όροφο τα θέματα που αντιμετωπίζεις είναι πολλά και στο εμπορικό κομμάτι αλλά και σαν επί πλέον έξοδα.

Ο Κος Γιώργος λοιπόν πήρε την Μεγάλη απόφαση και με την ευκαιρία ενός καταστήματος που άδειασε ακριβώς απέναντι του έκανε μία πολύ πετυχημένη μεταφορά της επιχείρησης του σεν έναν άνετο ενιαίο χώρο χωρίς όροφο και με καινούργια ράφια και ψυγεία .

Εξ αρχής αν και καλοκαίρι και κρίση τα σημάδια είναι πολύ ελπιδοφόρα επί τέλους φαίνεται η σωστά επιλεγμένη ποικιλία τα ψυγεία του βρίσκονται μπροστά με πάγκο κοπής τυριών και αλλαντικών και γενικά το νοικοκυρεμένο κατάστημα του δείχνει να μπορεί να καλύψει και διαφορετικές ανάγκες .

Οι πρώτοι πελάτες του δείχνουν να τους αρέσουν οι σωστές αλλαγές και ο Κος Γίωργος πλέον ΛΑΜΠΕΙ από αισιοδοξία .

Σε όλη την προσπάθειά του μας βρήκε δίπλα και με τεχνικές συμβουλές αλλά και με την ενεργή παρουσία μας στην διαδικασία της όλης μεταφοράς.

Κε Γιώργο Καλές Δουλειές!

Διαβάστε περισότερα εδώ..
Το δικό σας κατάστημα