2 Εκθεση mini market & περίπτερο

Νοέμβριος 10, 2013
mini market 2013

Στις 2 3 & 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 2 έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2013 .

Οι Συμμετοχές ήταν αρκετά διαφοροποιημένες από το 2012 και με σωστότερη προσέγγιση από το 2012 όσον αφορά στους εκθέτες .

Η προσέλευση ήταν και πάλι μεγάλη ειδικά τις δύο πρώτες ημέρες .

Η θεματολογία των συναντήσεων πάρα πολύ καλή ( ίσως καλύτερη από το 2012) και πολύ χρήσιμα στοιχεία μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους στις αίθουσες.

Οι ερωτήσεις πολλές και ως επί το πλείστον σωστές από τους επιχειρηματίες της Μικρής Λιανικής και οι απαντήσεις αρκετά εύστοχες ειδικά από τις εταιρείες που παρουσίασαν στατιστικά στοιχεία πολύ προσεγμένα και τα οποία ελπίζουμε να σας μεταφέρουμε και εμείς.

Τώρα οι μεγαλύτερες εταιρείες που είχαν και πάλι ισχυρή παρουσία προσπάθησαν να «δικαιολογήσουν» το γιατί στηρίζουν τις μεγάλες αλυσίδες μονόπλευρα αλλά κατά την άποψη μας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Μια ερώτηση που θα θέλαμε να ακούσουμε και δεν έγινε ποτέ στις μεγάλες εταιρείες που είχαν παρουσίαση είναι γιατί δεν προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποια βασικά προϊόντα με διαφορετικό όνομα τα οποία δεν θα τα δίδουν στις μεγάλες εταιρείες και θα είναι με πολύ καλύτερη τιμή .

Μία εταιρεία ΜΟΝΟΝ η ΕΛΑΪΣ προσπάθησε να παρουσιάσει κάποια προϊόντα αλλά σταμάτησε ξαφνικά . Το γιατί δεν το μάθαμε όπως επίσης δεν έχουμε μάθει γιατί δεν μπαίνουν και άλλες εταιρείες στο κομμάτι αυτό.

Θα έχουμε και συνέχεια στο θέμα αυτό….

Μια φιλική συμβουλή στους πολύ έμπειρους οργανωτές της εξαιρετικής έκθεσης είναι να μπουν πολύ περισσότερες μικρές παραγωγικές εταιρείες σαν εκθέτες για το 2014 διότι η Μικρή μας Λιανική μπορεί και πρέπει να διαφοροποιείτε από τους Μεγάλους .

Είναι ζήτημα ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ .

Ο κλάδος