Ικαρία Νέα επιχείρηση

Μάιος 29, 2013
Παντελής Γεωργίου

Το ΝΕΟ κατάστημα ανήκει στον Παντελή Γεωργίου ο οποίος διατηρεί ένα ακόμη αρκετά μεγαλύτερο Super Market στις Ράχες Ικαρίας το κεφαλοχώρι της περιοχής .

Το νέο κατάστημα του Παντελή είναι εστιασμένο στο Φρέσκο κρέας αλλά στην ποικιλία του υπάρχουν αρκετές λύσεις κυρίως για τρόφιμα.

Επίσης στην προσπάθεια του για διαφοροποίηση είδαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι είχε βάλει την ποικιλία των αλλαντικών της Ελεονόρας από την Θεσσαλονίκη μας χωρίς βέβαια να έχουν έλθει σε επικοινωνία μεταξύ τους αλλά λόγο του ψαξίματος που έκανε ο Παντελής κατέληξε και αυτός στα αλλαντικά που έρχονται από την Δράμα και είναι γνωστά για την πολύ καλή ποιότητα τους.

Το σημείο είναι κομβικό και ειδικά το καλοκαίρι είναι πέρασμα για αρκετές περιοχές μαζί με το Νέο κατάστημα του Παντελή έχουν ανοίξει και άλλοι επαγγελματίες γύρω – γύρω δημιουργώντας έτσι .

Ο χώρος έχει γίνει με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις και η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων είναι πολύ καλή.

Ο Παντελής δεν δίστασε να ψάξει και να βρει επαγγελματία κρεοπώλη από την Αθήνα και να του κάνει «μεταγραφή» στο όμορφο νησί.

Επειδή πολλά ακούγονται για τον τρόπο ζωής του Νησιού και για να μην παρεξηγηθούμε για την χαλαρότητα που φυσικά και όλοι μας ζηλεύουμε στην περίπτωση του επιχειρηματία μας δεν ισχύει μιας και τα καταστήματα του ανοίγουν πολύ νωρίς κάθε πρωί και κλείνουν αργά το βράδυ.

Το Νέο εγχείρημα του Παντελή το τίμησαν αρκετοί κάτοικοι των γύρω περιοχών αλλά και πολλοί επαγγελματίες της Μαζικής εστίασης της Περιοχής έως και τον Αρμενιστή.

Εμείς θα θέλαμε να του ευχηθούμε στον ίδιο και φυσικά σε όλη την οικογένεια που εργάζεται στα καταστήματα καλή δύναμη και καλή επιτυχία και φυσικά θα είμαστε στο πλευρό του για οτιδήποτε θελήσει.

Στα εγκαίνια του Νέου καταστήματος βρεθήκαμε στο Νησί και φυσικά εντυπωσιαστήκαμε από την υπέροχη φιλοξενία του.

Δείτε το κατάστημα εδώ
Το δικό σας κατάστημα