ΟΦΤΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!!!

Φεβρουάριος 9, 2014
οφτο

Με ιδιαίτερη αγάπη στο καλό κρητικό μενού ( και όχι μόνο) με εντυπωσιακά γνήσια προϊόντα από τα όμορφα Χανιά μας το κατάστημα «ΟΦΤΟ» μας εντυπωσίασε με το ζεστό περιβάλλον τους εντυπωσιακούς του μεζέδες το πολύ καλό κρασί του και φυσικά την ζωντανή μουσική του.

Ειδικά αυτήν την εποχή που και λόγο των Αποκριών αλλά και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύουμε το κατάστημα δημιούργησε ένα πολύ καλό μενού σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ανά άτομο ( ξεκινάει από τα 13 € με φουλ κρασί) αλλά και για όσους δεν επιθυμούν τα στάνταρ μενού θα βρουν τα πάντα ακόμη και γαμοπίλαφο.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί ( όσα δεν έρχονται από τα Χανιά) προμηθεύονται από εγγυημένους συνεργάτες που φημίζονται για την πολύ καλή τους ποιότητα ( αυτό σας το εγγυόμαστε εμείς). Όσοι λοιπόν το επισκεφθούν τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση …

Το κατάστημα διαθέτει κλιματιζόμενη αίθουσα, χωρητικότητας 100 ατόμων, και προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις, με ζωντανή μουσική Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, τηλέφωνα επικοινωνίας 210 - 97 36470 Κωνσταντινουπόλεως 55, Υμηττός (απέναντι από την Αγία Φωτεινή).

Το δικό σας κατάστημα