Διεθνής Έκθεση στο Μόναχο Food & Life

Νοέμβριος 16, 2016
Έκθεση Μόναχο

Η έκθεση διεξάγεται στο Μόναχο από 23 έως και 27 Νοεμβρίου 2016.

Η συμμετοχή της Ελλάδος θα αποτελείται από 33 επιχειρήσεις των Τροφίμων ποτών και παραδοσιακών προϊόντων .

Πολύ σημαντικό και για τις ίδιες τις εταιρείες αλλά και για την χώρα μας που θα πρέπει να έχει παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο δηλώνοντας δυναμικά την εξωστρέφεια που πρέπει πλέον να μας διακατέχει εάν θέλουμε να βγούμε από το τοπίο της μίζερης ύφεσης.

Η έκθεση ονομάζεται FOOD & LIFE 2016 και θα είναι πραγματικά ένα δυνατό σημείο αναγνώρισης για τους συμμετέχοντες και τις χώρες τους.

Την Ελληνική συμμετοχή την έχει υπό την αιγίδα του το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων καθώς επίσης και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος του εκθεσιακού οργανισμού του Μονάχου στην Χώρα μας αλλά και την Κύπρο.

Η έκθεση διοργανώνεται για τρίτη φορά από την εταιρεία K.L.Ni. Promotion

Ειδικότερα, στην έκθεση θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου με 21 συνεκθέτες:

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΙΤΣΟΣ, ΑΦΟΙ ΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, “EPERION” ΣΠΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, HIGHLAND ΟΡΕΙΝΗ ΓΗ, ΚΟΜΙΝΗ ΒΙΟ HERBS, ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΜΕΛΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, METSOVITA-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ Α.Ε., ΜΙΚΡΟ ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ, ΜΟΝΟΛΙΘΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΪΝΟΣ, ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ, ΠΑΝΔΩΡΑ ΓΑΙΑ, PARAGAEA, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΥΘΙΚΟΝ, UNIQUE GREEK PRODUCTS και ΦΑΡΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος επίσης 11 Έλληνες παραγωγοί, 7 υπό την ονομασία

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ/SYNERGY MARKETING, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Επίσης οι: DIVINUM, EUPHORIA SECRETS, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΡΟΔΑΜΥ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί show μαγειρικής με βραβευμένο chef, που θα παρουσιάσει ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, πρωτότυπες γαστρονομικές συνταγές, φτιαγμένες από τα εκλεκτά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, που συμμετέχουν στην έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση προσεγγίζει ετησίως πάνω από 100.000 ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Στο τηλ. 210 64 19 037 και στην εταιρία K.L.Ni. Promotion, στο τηλ. 210 68 40 475.

Πηγή :Agro.gr

Mpakalogatos -Μπακαλόγατος -Γενικά Θέματα