Ας προτιμήσουμε Ελληνικές προμηθευτικές εταιρείες.

Δεκέμβριος 2, 2016
Αντζουλάτος1

Σήμερα δεν αρκεί να έχεις πίστωση ( μιας και σε λίγο δεν θα υπάρχει από κανέναν προμηθευτή).

Σήμερα αυτό που σε κάνει να είσαι ανταγωνιστικός σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον στα Τρόφιμα είναι δύο πράγματα .

Το πρώτο είναι να έχεις σωστή ποικιλία που θα έχει προσδιορίσει το προσωπικό προφίλ ( προσωπικότητα ) του καταστήματος σου και φυσικά αναφερόμαστε στα μικρά σημεία πώλησης Τροφίμων την γνωστή μας Μικρή Λιανική .

Και δεύτερον να έχεις "λογικές" τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές της περιοχής σου και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα καταστήματα που ανήκουν σε μεγάλους Λιανέμπορους είτε εγχώριους είτε Πολυεθνικών ομίλων .

Μην ξεχνάμε ότι όσοι μπήκαν στην διαδικασία να ανταγωνιστούν τους μεγάλους απλά το έκλεισαν το μαγαζί τους η στην καλύτερη των περιπτώσεων μπήκαν απλά μέσα .

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το πολύ δύσκολο περιβάλλον υπάρχουν ακόμη κάποιοι χονδρέμποροι που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική ευρωστία και συνέπεια τους μπορούν είτε μέσω της Ελληνικής Βιομηχανίας είτε μέσω των πολύ προσεγμένων και σοβαρών εισαγωγών τους να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλει το κάθε μικρό σημείο .

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα ασχοληθούμε με την Αττική ( και φυσικά και όχι μόνο ) και με έναν τέτοιο χονδρέμπορο Νέας Γενιάς όπως τους αποκαλούμε εμείς που με τις πραγματικά πολύ δυνατές τιμές του έχει καταφέρει να προμηθεύει αρκετές περιοχές της Ελλάδας .

Αναφερόμαστε στην Οικογενειακή εταιρεία

"Αντζουλάτος Αναστ.& Χλόη Ο.Ε"

η οποία καλύπτει όλα τα παραπάνω με απόλυτη συνέπεια ως προς τους συνεργάτες της .

Υπάρχει σχετικό Site όπου πολυ εύκολα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές τους και για τον τρόπο λειτουργίας ο οποίος μπορεί να γίνει είτε με την φυσική παρουσία πωλητών είτε τηλεφωνικά αλλά και είτε ιντερνετικά .

Για να προλάβουμε κάποιες πιθανές σας σκέψεις εμείς δεν συνεργαζόμαστε με την εταιρεία αλλά είχαμε την τύχη στην μακράν παρουσία μας στον χώρο να γνωρίσουμε τα παιδιά από το ξεκίνημα τους ως ιδιοκτήτες ενός τέτοιου μικρού σημείου πώλησης Τροφίμων το οποίο όχι μόνο το έχουν ακόμη αλλά το έχουν εξελίξει σε ένα από τα καλύτερα της περιοχής που δραστηριοποιείτε.

SITE : http://www.antzoulatosmarket.gr/

Ο κλάδος