Ποιός είναι ο Μπακαλόγατος

Ιούνιος 5, 2011
Μπακαλόγατος

Με μεγάλη μας χαρά εγκαινιάζουμε μια προσπάθεια που γίνεται ερασιτεχνικά στο internet,αλλά από επαγγελματίες του χώρου της Λιανικής με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας σε Ελληνικές και Πολυεθνικές Εταιρίες.

Η επιθυμία μας είναι να σας επικοινωνούμε για ότι συμβαίνει στην αγορά που χαρακτηρίζεται σαν «Μικρή Λιανική» και αφορά σε μεμονωμένους επαγγελματίες που δίνουν την καθημερινή τους Μάχη για την επιβίωση των επιχειρήσεων τους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για ευκαιρίες που θα προκύπτουν από επιδοτήσεις Κρατικές ( μέσω προγραμμάτων της Ε.Ο.Κ. )και ότι άλλο κρίνουμε χρήσιμο ότι θα πρέπει να γνωρίζετε.

Στην προσπάθεια μας θα σας δίνουμε πρακτικά παραδείγματα από επαγγελματίες που προσπάθησαν να βελτιωθούν και «έριξαν πολύ προσωπική εργασία» αλλά παράλληλα δεχτήκαν και την βοήθεια από την Ομάδα μας.

Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι σας (καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα ) θα λένε την άποψη τους για το τι έκαναν πριν αλλά και τι αποτελέσματα πήραν μετά τις επεμβάσεις καθώς επίσης τι κόστισαν όλες αυτές οι βελτιώσεις τους.

Θα έχετε την ευχέρεια εάν το επιθυμείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας εκφράζετε απορίες και όποιες πιο εξειδικευμένες προτάσεις σας προς μελέτη,για τις οποίες εν συνεχεία θα φροντίζουμε να σας παρέχουμε απαντήσεις κατά περίπτωση ( φυσικά σε όσα είναι σε θέση η ομάδα μας να γνωρίζει).

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις ανά έτος των συνολικών αποτελεσμάτων ανά κανάλι επαγγελματιών ,έτσι ώστε να ξέρετε από Πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα σε Μικρές και Μεγάλες επιχειρήσεις.

Ευχόμαστε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας και με την τακτική σας επικοινωνία σας,να μας δίνετε το Κουράγιο να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε την Ιστοσελίδα αλλά πάντα σε ερασιτεχνικό επίπεδο,που αυτό σημαίνει ότι γίνεται καθαρά με το σκεπτικό της μη κερδοφόρας προσπάθειας.

Ο Στόχος μας είναι Ξεκάθαρος και θα θέλαμε με την συμβολή μας,να ενημερώνουμε και να προσπαθούμε για την επιβίωση των Μικρών επαγγελματιών.

Ειδική σημείωση

Κάτι πολύ σημαντικό και επειδή στην ιστοσελίδα θα «μπαίνουν» και πιθανοί πελάτες σας από τις γειτονιές θα πρέπει να κατανοήσουν την σημαντικότητα των μικρών σημείων της Λιανικής Τροφίμων σε κάθε περιοχή που βρίσκονται και την ζωντάνια που δίνουν ειδικά σε απομακρυσμένα σημεία και μόνο για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να τα αγκαλιάσουν με μεγαλύτερη αγάπη.Οι διαφορές στις τιμές πλέον έχουν περιορισθεί και η ψαλίδα έχει μικρύνει πάρα πολύ από τις πολυεθνικές αλυσίδες με τα οποιαδήποτε μικρά αλλά «ψαγμένα» σημεία που φροντίζουν πάντα να πωλούν σε απόλυτα λογικές τιμές.

Ας προτιμήσουμε τα Ελληνικά Προϊόντα που παράγονται από Ελληνικές Εταιρείες σε οποιαδήποτε μορφή πωλούνται!

Σας ευχαριστούμε

Η Ομάδα του Μπακαλόγατου